O nas

O NAS


Podjetje AVTO CENTER ANDREJEK je bilo ustanovljeno leta 2004 v Trdkovi direktor in ustanovitelj podjetja je Miran Andrejek. Zaradi potrebe po širitvi dejavnosti in dostopnosti naših storitev strankam smo se odločili za odprtje nove PE v Veščici 4e, katera je začela poslovati z januarjem 2013. V istem letu smo realizirali vizijo opravljanja dejavnosti tehničnih pregledov motornih in priklopnih vozil ter v mesecu decembru pričeli poslovati kot nova pooblaščena organizacija za izvajanje tehničnih pregledov. V tem časovnem obdobju smo si nabrali dragocene izkušnje, saj imamo strokovno izobraženo ekipo vseh profilov, ki so potrebni za delovanje našega  servisa. 

Za strokovni nasvet so vam vedno pripravljeni pomagati  naš direktor in  servisni svetovalci, ne glede na to, ali gre za servisni pregled ali pa za popravilo vašega vozila. Sprejem vozila v servis se prične s pogovorom s stranko, saj je ta način poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Stranke v naših delavnicah sprejema prijazno in izobraženo osebje, našo visoko kakovost storitev pa vzdržujemo z rednim šolanjem in spodbujanjem osebnostne rasti vseh sodelavcev in z ustrezno opremljenostjo specifičnih orodij in specializiranimi diagnostičnimi računalniki.
Zadovoljstvo kupcev postavljamo v ospredje našega dela, zato nam je osnovno vodilo kakovostna komunikacija, in kakovostno opravljeno delo. 

Naše geslo »VSE ZA VAŠE VOZILO NA ENEM MESTU«

 

Dejavnost obsega naslednje servisne storitve:

-SERVISIRANJE VOZIL  VSEH ZNAMK

-AVTODIAGNOSTIKA ZA VSE VRSTE VOZIL

-AVTOKLEPARSKE IN AVTOLIČARSKE STORITVE Z NOVO LAKIRNICO

-ZAMENJAVA VETROBRANSKIH STEKEL

-SODNO IZVEDENŠTVO  in  SODNO CENILSTVO – NOVOST

-KLIMA SERVIS

-AVTO OPTIKA – NAJSODOBNEJŠA OBLIKA

-POLIRANJE VOZIL

-VULKANIZERSTVO

-KONTROLA ZAVORNIH SISTEMOV  IN  KONTROLA AMORTIZERJEV Z IZPISOM DIAGNOZE

-KONTROLA IZPUŠNIH PLINOV  - ZA BENZINKE  IN DIEZELSKE  MOTORJE

-IZOLACIJSKA ZAŠČITA PODVOZJA

-AVTO VLEKA IN ASISTENČNA POMOČ

-RENT A CAR , NADOMESTNA VOZILA

-PRODAJA IN ODKUP VOZIL

-KREDITNO POSREDOVANJE LEASINGA

-ZAVAROVALNIŠKE STORITVE

-MOŽNOSTI ZA IZUČEVANJE ZA POKLIC – AVTOKAROSERIST  IN AVTOSERVISER

-PRIJAVA ŠKOD ZA ZAVAROVALNICO TRIGLAV IN POPRAVILA- NOVOST 

    Ne najdeš iskanega?
    Vprašaj nas